Dag 3: New York

Dag allemaal!

Wat hebben vandaag allemaal gedaan? Kort samengevat: gewandeld én gewandeld!

We zijn begonnen met het nemen van de metro tot aan de halte net over The Brooklyn Bridge. Daar hebben we een tijdje rondgelopen: eerst op The Manhatten Bridge (je hebt daar een mooi uitzicht op The Brooklyn Bridge). Ze zijn wel aan het werken aan The Brooklyn Bridge, dus een stuk staat in de stellingen…

Daarna hebben we gewandeld in The Brooklyn Heigts, waar je een mooi uitzicht hebt op The Skyline van Manhatten. En dan zijn we The Brooklyn Bridge over gewandeld tot in Manhatten. Het was dus een goede wandeltocht.

Toen we terug aankwamen in Manhatten, kregen we toch een beetje honger, dus zijn we gewandeld naar een Whole Foods Market. Dat is een grote supermarkt, waar je ook een buffetzone hebt (warm/salades/pasta’s/dessertjes, enz). We hebben daar elk ons bakje volgeschept en konden het boven rustig oppeuzelen.

Na de lunch hebben we de metro genomen naar de wijk Soho, waar we een tijdje hebben rondgelopen en ook wat hebben gewinkeld. Soho is een hele hippe, gezellige wijk met veel leuke winkeltjes. Daarna nog even door Little Italy gelopen en dan de metro op richting Macy’s waar we nog een klein halfuurtje hebben rondgelopen. Het was ondertussen al rond 19u en om 20u30 hadden we gereserveerd in Outback, dus we zijn nog vlug even naar het hotel gegaan om ons eventjes op te frissen!

Toen we in Outback Steakhouse aankwamen waren we blij dat we gereserveerd hebben want er stond weer een flinke wachtrij! De blooming onion, the baby back ribs en the chicken on the BBQ hebben gesmaakt!

Moe maar voldaan zijn we terug naar het hotel gewandeld en we moeten toegeven dat we 2 dagen New York al serieus in de benen voelen ;)!

PS: Bedankt voor de vele leuke en fijne reacties!!

Elisa en Tim

11 gedachten over “Dag 3: New York

  1. Hoi,

    Bij het AA forum deze link gevonden. Wat een ontzettend leuk verslag hebben jullie gemaakt.
    Vooral de foto’s vind ik prachtig, mijn complimenten hoor!
    Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal doen, zo heb ik weer wat meer tips voor ons tripje in april. Dat je vanaf de Manhattan Bridge een mooi uitzicht hebt op de Brooklyn Bridge wist ik dus nog niet, bedankt eh!
    Nog veel plezier daarzo, maar dat gaat vast wel lukken.

    Groetjes Wendy (wenneke AA forum

    • Hey Wendy,

      Bedankt voor het complimentje!
      Blij dat we je kunnen helpen hebben met de tip over de Manhatten Bridge! Da’s ook een deel van de reden waarom we een blog bijhouden! Je kan heel veel info halen uit een reisverslag van een ander he!

      Groetjes,

      T&E

  2. Jullie vermaken je goed in NY.
    De wandeling over de Brooklyn Bridge heeft bij ons ook veel indruk gemaakt.
    Ik ben blij om te lezen dat het eten de outback weer gesmaakt heeft.
    Wij hebben nog nooit gegeten bij de outback en hoor daar goede verhalen over. We gaan in september ook naar NY toe en wie weet gaan we ook bij de outback eten.

    • Het eten in de Outback is inderdaad lekker! We hebben daar voor het eerst deze zomer gegeten in Las Vegas en het was zo lekker dat we dachten: ‘Misschien is er een outback in New York! ;)’. De service in Las Vegas was wel beter vonden we! Maar dat ligt natuurlijk weer aan 1 persoon he, je kan het goed treffen of niet! Maar als je in NY bent, zou ik je ook aanraden om eens te eten in Blue Smoke, ook heerlijk typisch Amerikaans!

  3. Jullie zien er zo hip uit seg! 😉 Leuke foto’s alweer!
    Waren de ribbetjes even goed als in de Gekroonde Hoofden? 😉

    Oh en die Wafels en Dinges, zijn die ooit eens niet op tv geweest? Reportage met Lieve Blancquaert dacht ik!

    Soit, geniet er nog van daar!

    • Ela Frances, niet lachen met ons e ;)!
      De ribbetjes waren superlekker! Qua smaak zijn ze alletwee even lekker, maar dat vlees hier is wel veel beter.
      Die Wafels en Dinges is inderdaad van die reportage van Lieven Blancquaert! We kwamen dat hier toevallig tegen toen we uit de metro kwamen…

      Geniet jij nog maar van je verjaardag!!
      zoen x

Plaats een reactie